Кошница 0
Списък с желания 0
Гледахте 20
Account
Меню
+359 89 051 2103 Обратно обаждане

Пособие Лабиринт за дихателни упражнения

Този продукт е безплатен.

Можете да изтеглите файловете в раздела
"прикачени файлове".

Производител: MundaMundi
Код на продукта: MM172489
EAN: 3173234172489
Отзиви: (0)
В наличност
25.00BGN

Дихателните упражнения подготвят детето за по-концентрирана работа с говорния апарат. При тях детето усвоява диафрагменото дишане, необходимо за осигуряването на достатъчно въздух при изказването. Също така детето трябва да отвори леко устата си, да свие устните си, за да насочи добре струята към даден обект и да задържи езика си в определена поза по време на цялото издишване.

Лабиринтът за дихателни упражнения е особено подходящ за деца с нарушения в речевата плавност (заекване, запъване), както и за деца с артикулационни нарушения, тъй като финото насочване на издишната струя е необходимо за правилното артикулиране на съгласните звукове.

Играта подпомага развитието и усъвършенстването на правилно речево дишане, удължава издишната въздушна струя, регулира силата ѝ и тренира правилното ѝ насочване.

Комплектът включва дървен лабиринт с размери :  20 см х 25 см, 3 леки топчета, изработени от плат с диаметър 0,5 см.

Детето може да използва както включените в комплекта топчета, така и по-големи (пинг-понг топчета) или по-тежки (билички), в зависимост от необходимостта за контрол на издишната струя. Употребата на сламката засилва координацията око-ръка.

Отзиви
0/ 5
Средна оценка на стоките
0
0
0
0
0
Няма отзиви за този продукт. Станете първи, оставете вашето мнение.

Няма въпроси за този продукт, станете първи и задайте въпроса си.

Свързани продукти
25.00BGN