Кошница 0
Списък с желания 0
Account
Меню
+359 89 051 2103 Обратно обаждане

Дървена Къща за кукли Лято

Този продукт е безплатен.

Можете да изтеглите файловете в раздела
"прикачени файлове".

Производител: MundaMundi
Код на продукта: MM379310
EAN: 608597379310
Отзиви: (0)
В наличност
29.00BGN
Уютна малка къщичка на 2 нива.

Тази страхотна дървена къща за кукли се превръща в любимка на всяко малко момиче или момче!

Защо е забавна?

Това не е просто красива и практична играчка. Къща за играчки „Лято” може да стане точно такава, каквато детето винаги е мечтало. Тя може да се сглоби (без лепило) и да се оцвети с всякакви боички или флумастери, да се допълва с обзавеждане за къща за кукли и да стане напълно уникална – точно както своят собственик. А любимите малки човечета L.O.L., Lalaloopsy, Kinder, Lego ще има къде да обядват, да спят, да канят гости или да се сражават за принцеси!

Защо е полезна?

Тази страхотна играчка упражнява фината моторика на детето, развива въображението и му дава възможност на преживее пълноценно някои от любимите игри. Момичетата я използват, за да играят на дом, на кукли, на отношения и комуникация. Тя обаче е подходяща и за момчетата, които лесно могат да я превърнат например в крепост с войници или замък с дракони, които трябва да бъдат победени.

Защо е страхотна?

Както всички останали наши продукти, макет на къща за кукли „Лято” е произведена от висококачествен шперплат със сертификат за изработване на играчки. Заради естествените материали, които сме използвали, тя е изключително приятна на допир, ухае на дърво и е напълно безвредна.

Отзиви
0/ 5
Средна оценка на стоките
0
0
0
0
0
Няма отзиви за този продукт. Станете първи, оставете вашето мнение.

Няма въпроси за този продукт, станете първи и задайте въпроса си.

29.00BGN