Кошница 0
Списък с желания 0
Account
Меню
+359 89 051 2103 Обратно обаждане

Дървена игра Лабиринт

Този продукт е безплатен.

Можете да изтеглите файловете в раздела
"прикачени файлове".

Производител: MundaMundi
Код на продукта: MM172472
EAN: 3173234172472
Отзиви: (0)
В наличност
50.00BGN
Дървена игра Лабиринт за развитие на вниманието. Засилва концентрацията и удължава продължителността й. Тренира фините движения на ръцете и координацията око-ръка. Идеален е за задържане на правилен трипръстов захват без напрежение за постепенно удължаващо се време, което би подобрило краснописа (просто помолете детето да хване халките, вместо да сложи пръст в тях). Лабиринтът включва 5 лесно напасващи се дървени плоскости, 1 дървена фигурка на, 2 дървени халки с връзки, 2 билички.
Закачете всяка част от въженцето върху двете улейчета в горните краища на лабиринта, оставете фигурката във вертикална позиция. Застопорете биличката и нека играта да започне! За да се придвижи топчето до набелязаната дупка се изисква прецизна преценка на манипулацията с ръцете, силна концентрация и добра координация между очите и ръцете. Двете страни на лабиринта са покрити с различни по големина, форма и брой дупки, което позволява усложнението на играта. Набележете дупка до която трябва да се проводи топчето и засечете време за всеки играч. Побеждава този, който успее да достигне целта за най-кратко време. За тези, които най-много обичат да се забавляват и са състезателно настроени е възможно и саботиране от ответния играч чрез промушване на молив от другата страна. Лабиринтът е с размери 45*25 см. и е прекрасно разнообразие на стандартните семейни вечери!
                Внимание! Играчката е подходяща за деца над 3-годишна възраст поради наличието на малки елементи (билички), които малко дете би могло да погълне.
                                                                              
                                                                                                              Изготвил описанието: логопед Таня Коджабашева
Отзиви
0/ 5
Средна оценка на стоките
0
0
0
0
0
Няма отзиви за този продукт. Станете първи, оставете вашето мнение.

Няма въпроси за този продукт, станете първи и задайте въпроса си.

50.00BGN