Кошница 0
Списък с желания 0
Account
Меню
+359 89 051 2103 Обратно обаждане

Комплект Емоции

Този продукт е безплатен.

Можете да изтеглите файловете в раздела
"прикачени файлове".

Производител: MundaMundi
Код на продукта: MM192437
EAN: 3583144192437
Отзиви: (0)
В наличност
12.00BGN

Играта е създадена, за да стимулира детето да споделя своите емоции. Тя ще накара детето да открие света на емоциите, да се научи да ги разпознава и назовава. Често децата са гневни или емоционални, защото не могат да назоват емоциите, които изпитват. Колкото по-рано ги въведем в света им, толкова по-лесно ще се научат да ги управляват. Когато детето се научи да разпознава емоциите, се научава по-лесно да интерпретира ситуациите. Разпознаването на нашите собствени и чужди чувства, ни учи да изграждаме връзки един с друг.
Игрите за емоции имат основна цел да научат децата, че всички емоции са естествени и изразяването им е полезно за развитието и израстването на детето.
Комплектът съдържа различни емоции – щастлив, тъжен, ядосан, изненадан, уморен и т.н. и множество правоъгълни частици, с които да се състави човешко тяло. Комплектът предлага възможност да се разиграват различни социални ситуации, с които да се включват емоциите. Детето може да прояви креативност и да състави различни истории, които да са пречупени през личния му опит и да се научи да се справя с тях.
За да бъде играта още по-ефективна, при сглобяването на човешките фигури разказвайте истории, които да описват подробно емоциите, за да се научи детето кои действия каква емоции предизвикват.
Познанието на различните емоции развива у детето способността да се постави на мястото на другия.
Играта служи за развитието на речта на всяко дете и обогатяване на неговия речник.
Играта е подходяща за деца над 3 години.

В комплекта: 30 пръчъци (4 см/0,5 см), 12 лица (D=3 см)

Отзиви
0/ 5
Средна оценка на стоките
0
0
0
0
0
Няма отзиви за този продукт. Станете първи, оставете вашето мнение.

Няма въпроси за този продукт, станете първи и задайте въпроса си.

12.00BGN