Кошница 0
Списък с желания 0
Account
Меню
+359 89 051 2103 Обратно обаждане

Дървена Къща за кукли ЗИМА с обзавеждане

Този продукт е безплатен.

Можете да изтеглите файловете в раздела
"прикачени файлове".

Производител: MundaMundi
Код на продукта: MM172816
EAN: 3173234172816
Отзиви: (1)
В наличност
77.00BGN

Уютна къща на 3 нива. Тя е подходяща за малки кукли ( 10-12 см височина). Материал - дърво.

Куклената къща „ЗИМА“ е не само интересна и увлекателна играчка, но и занимателно пособие, което развива креативното, съзидателно и творческо начало у децата. Това е така, защото процесът на игра включва „строеж“ чрез направа със собствени ръце на макет на истинска къща, където куклите ще живеят, ще спят, ще посрещат гости, ще танцуват и играят. Така кукленото царство ще заживее своя вълшебен живот пред възхитените детски очи.

Голямото предимство на дървената къща за кукли „ЗИМА“ е, че тя представлява творческо-развиваща играчка, еднакво подходяща за момичета и момчета. По принцип такива играчки от универсален тип са рядко срещани поради спецификата на тяхното предназначение. Специално при дървената къща за кукли „ЗИМА“ в първия етап на строежа – сглобяването на външните и вътрешни стени, покрива и терасите очевидно водеща роля ще имат момчетата в качеството си на „строители“, а във втората фаза - тази на обзавеждането, на преден план постепенно може да излязат момичетата с техния природен усет за подреждане и украсяване на интериори.

Материалите на дървената къща за кукли „ЗИМА“ са изцяло екологични, не се използват лепила. Тя е удобна и лесна за направа, като размерите й са подходящи за детските ръце. В комплекта са включени различни мебели, съобразени с предназначението на отделните стаи: хол, стая за гости, трапезария, спалня. При желание с малко помощ от родителите и наличие в дома на подходящи подръчни материали (разноцветни парчета плат, гланцова хартия, пластелин и др.) около къщата може да се оформи забавно екстериорно пространство – например, парк или градина, където куклите - обитатели на къщата, ще се разхождат, играят и спортуват.

Така постепенно се оформят творческите умения на децата, като у тях се развива вкус към креативност и съзидание.

И кой знае, може би именно забавното игрово построяване на дървената къща за кукли „ЗИМА“ ще положи началото на блестящата кариера на утрешни архитекти, мебелни конструктори и интериорни дизайнери.

Отзиви
5/ 5
Средна оценка на стоките
1
0
0
0
0
Вилияна Добрева
Вилияна Добрева
15/06/2021
Моята оценка:
Всъщност голяма къща! Много внимателно изработена, се сглобява без лепило, добра инструкция. Хубаво е да я държиш в ръцете си. Благодаря!

Няма въпроси за този продукт, станете първи и задайте въпроса си.

77.00BGN