Кошница 0
Списък с желания 0
Account
Меню
+359 89 051 2103 Обратно обаждане

Рамка — пъзел «Сглоби квадрат», Никитин, ниво 1

Този продукт е безплатен.

Можете да изтеглите файловете в раздела
"прикачени файлове".

Производител: MundaMundi
Код на продукта: MM379204
EAN: 608597379204
Отзиви: (0)
В наличност
38.00BGN

Игрите, съдадени по метода на Борис Никитин, са базови за ранно детско развитие и са насочени към подобряване на фината моторика, логическото мислене и паметта.
            Главната задача в играта „Сглоби квадрат“ е да се сглоби цялото от няколко части. Така детето осъзнава, че различни части могат да съставят едно и също, респективно - една задача или ситуация може да има няколко решения.
            Играта има няколко нива на сложност. На ниво 1 детето трябва да сглобява цялото от няколко едри части, постепенно преминавайки към по-дребни детайли и по-сложни модели. Възрастният (родител, педагог, терапевт) трябва да ограничи намесата в самостоятелната работа на детето до минимум, за да се насърчава креативността на детето и то да става по-уверено.
            Всеки квадрат от рамката е оцветен в различен цвят, което прави подбирането на елементите му по-лесно чрез сортиране на цветовете.
            Освен логическото мислене, креативността и цветовия гнозис, играта „Сглоби квадрат“ развива фината моторика, представите за форма, големина и пространствената ориентация.

            Комплектът включва 2 рамки (20х15см) с по 6 квадрата (5х5см), изработени от дървен материал. Играта е подходяща за деца над 5-годишна възраст.

Отзиви
0/ 5
Средна оценка на стоките
0
0
0
0
0
Няма отзиви за този продукт. Станете първи, оставете вашето мнение.

Няма въпроси за този продукт, станете първи и задайте въпроса си.

38.00BGN