Кошница 0
Списък с желания 0
Account
Меню
+359 89 051 2103 Обратно обаждане

Първо четене. Срички

Този продукт е безплатен.

Можете да изтеглите файловете в раздела
"прикачени файлове".

Производител: MundaMundi
Код на продукта: MM172410
EAN: 3173234172410
Отзиви: (0)
В наличност
49.00BGN

Четенето е процес, който се усвоява поетапно, но зависи от едно основно правило : „Казвам каквото виждам. “. За тази цел, детето трябва да познава буквите, но и да знае кой звук изобразява съответната графема(буква). След като детето успява да свърже буквата с нейния звук, идва ред на комбинирането на звуковете в сричка, а на по-следващ етап в дума.
            Играта „Първо четене. Сричка“ е идеалното помагало за всяко дете, което иска да се научи да чете. Включва дъска, изработена от екологично чист дървен материал, с размери 30 х 20 см, на който има място за 6 срички; 60 броя печатни букви с размер 5 х 4 см – по 2 броя от всяка буква в азбуката. Между всяка комбинация от звукове има различна пътечка, изискваща различни графомоторни умения, за да се усъвършенстват движенията на китката и да се подготви ръката за писане. Проследяването на всяка пътечка засилва концентрацията на вниманието у детето и е подходяща както за проследяване с молив, така и само с пръст.
            Подходящи за най-началния етап от четене са съгласните М, Н, В, Ф, С, З, Ш, Ж, Л, Р, тъй като техните звукове могат да се произнасят по-дълго време, докато детето проследява пътя между съгласния и гласния звук. След като детето успява да прочете дву-буквени срички, жетоните с изобразени букви могат да се използват за подреждането им в думи.
            Играта е подходяща за деца над 5-годишна възраст.

Отзиви
0/ 5
Средна оценка на стоките
0
0
0
0
0
Няма отзиви за този продукт. Станете първи, оставете вашето мнение.

Няма въпроси за този продукт, станете първи и задайте въпроса си.

49.00BGN