Кошница 0
Списък с желания 0
Моят профил
Меню
+359 89 051 2103 Обратно обаждане

Стол, който расте с бебе: какво е това?

Изборът на първите мебели за детето е решаващ момент. Мебелите трябва да са удобни, безопасни, стилни. Ортопедичните мебели ще бъдат най-добрият избор за деца - всеки лекар ще потвърди това. Висококачествените ортопедични мебели ще ви поддържат здрави от съвсем ранна възраст. Той ще поддържа гръбначния стълб, допринася за нормалното развитие на скелетната система.
Благодарение на регулируемия дизайн, столът Munda Mundi е идеален за деца от 1 година.

Основният предмет в детската стая е столът. Столовете трябва да бъдат закупени според височината на човек. Не можете да използвате един и същ стол всяка година. Трябва да си купите нов или да изберете растящ стол. Той може да промени височината на седалката, да регулира положението на облегалката. Сред детските мебели такъв стол заема специално положение. Той помага за правилното оформяне на скелета, премахва здравословните проблеми, помага за спестяване на пари.

Всяко дете е индивидуално. Дори на една и съща възраст детските тела се развиват по различни начини. С помощта на отглеждането на столове можете да изберете идеалната позиция за всички.

Растящият висок стол е много по-изгодно да се купи от обикновените мебели за деца. Последното ще трябва да се променя ежегодно. Това е значителен удар за бюджета.

Регулируем стол е изработен от брезов шперплат. Именно този комплект ви позволява да промените височината на стола, местоположението на подложката за краката, местоположението на облегалката. Благодарение на това столът може да се регулира ежегодно спрямо новите параметри на бебето.

Стол Munda Mundi - правилното придобиване във всеки период: предучилищна, училищна. Незаменим е, ако детето обича да прекарва много време на масата. Дизайнът няма да позволи на бебето да извие гърба си. В дизайна на продукта можете да регулирате позицията на седалката, облегалката.

Според материала на производство дървените столове са по-популярни. Това не е изненадващо. Те са екологични, безопасни, стилни. Дървените мебели могат да издържат дълго време, ще бъдат добро допълнение към интериора на детската стая.

Столове, растящи с дете, имат много значителни предимства. Основното е универсалността. Растящо столче за дете може да се използва за деца на различна възраст: от 2 години до 10. Многофункционалността е още един плюс. Такива мебели могат да се използват в работната, игралната, трапезарната зона.
Растящият стол може дори да изглежда добре в кухнята благодарение на своята универсалност в дизайна.

Регулируемите мебели ще продължат дълго време. Тя не може да бъде променена по време на растежа на детето. Трябва обаче да се спазват правилата за използване на дизайна. Конструкцията може да поддържа тегло до 100 кг. С повече тегло не можете да използвате стол, може да се счупи.

Вариант на детска количка за бебе до година
Стол за отглеждане със стойка за самостоятелна храна за дете след година
Безопасността е друга сила на кълновете. Те са стабилни. Материалът, от който са направени конструкциите, е екологичен. Суровините се тестват преди употреба.

Коментари
Препоръчителни стоки