Кошница 0
Списък с желания 0
Гледахте 5
Account
Меню
+359 89 051 2103 Обратно обаждане

Дървен Монтесори Сортер, Вълшебно скринче

Този продукт е безплатен.

Можете да изтеглите файловете в раздела
"прикачени файлове".

Производител: MundaMundi
Код на продукта: MM378801
EAN: 608597378801
Отзиви: (0)
В наличност
56.00BGN

Вълшебното скринче е многофункционална играчка, която не само ще помогне на детето Ви да научи цветовете и да следва поредност на орнаменти по образец, но и ще се превърне в един страхотен извор на вдъхновение по време на сюжетно-ролевите Ви игри, защото скринчето може да стане истинско сандъче със съкровище!
Как да играем с него?
1. Разгледайте с детето всички копчета и обсъдете цветовете им.
2. Сортирайте копчетата по чекмеджетата на скрина според цвета. Пускайте фигурките в отворите в горната част на скрина. След това отворете чекмеджетата, за да се убедите, че не сте сгрешили.
3. Слагайте копчетата в рамките в долното чекмедже на скрина.
4. Ползвайте копчетата за броене.
5. Поиграйте на известната игра „Какво има в чувалчето?“. Сложете всички фигури в плътно непрозиращо чувалче. Пъхнете ръката си вътре и само като опипвате фигурката, опитайте да познаете що е то. След това я извадете за да проверите дали сте познали.
6. Поиграйте на играта „Има ли промяна?“. Подредете 5-6 копчета. Помолете детето да си затвори очите, след което сменете местата на няколко фигурки или пък премахнете някои от тях. След като си отвори очите, детето трябва да каже  какво се е променило.
7. Копчетата могат да се подреждат в различни орнаменти, силуети на коли, животни, дрехи и пр. Комплектът се състои от 4 чекмеджета в четири основни цвята, 1 чекмедже с 10 рамки за копчета, 40 цветни копчета.
            Играта е подходяща за деца над 3-годишна възраст.

Отзиви
0/ 5
Средна оценка на стоките
0
0
0
0
0
Няма отзиви за този продукт. Станете първи, оставете вашето мнение.

Няма въпроси за този продукт, станете първи и задайте въпроса си.

Свързани продукти
56.00BGN