Кошница 0
Списък с желания 0
Моят профил
Меню
+359 569 18 369 Обратно обаждане

За детски градини и училища

Карта  на България, пъзел
1
В наличност
30.00BGN
Пъзел Азбука (български език)
0
В наличност
19.00BGN
Дидактична игра Стрелки
0
В наличност
24.00BGN
Къща Ферма
0
В наличност
16.00BGN
Шаблони азбука+цифри
0
В наличност
30.00BGN
Дървена игра Лабиринт
0
В наличност
50.00BGN
Пъзел Азбука (руски език)
0
В наличност
22.00BGN
Рисуване с  2 ръце
0
В наличност
32.00BGN
Мозайка сортер Цвете
1
В наличност
35.00BGN
Светеща маса
0
В наличност
390.00BGN
Голям набор Ферма с животни
0
В наличност
26.00BGN
Конструктор на изречения
1
В наличност
50.00BGN
За детски градини и училища

Играчки образователни

В раздела ни с образователни играчки можете да намерите пособия, подходящи както за игри у дома – самостоятелно или заедно с родителите, така и за детските градини и в училищата. Това са сортери – обемни играчки с отверстия, в които се поставят разнообразни фигури и така се развива пространственото въображение на детето; може да изберете още и най-различни шаблони, пъзели и развиващи игри.
 

Освен това, на Вашето внимание предлагаме комплекти за първоначално запознаване с цифрите и буквите, първо четене,  рисуване с две ръце, шаблони за краснопис, за навлизане в света на геометрията чрез разнообразни геометрични фигури, първи сведения за географията чрез пъзели, изобразяващи картата на България с отделни елементи-шаблони; за опознаване на растенията чрез пъзели за плодове и зеленчуци. Така неусетно и под формата на игра се усвояват знания и умения, които ще бъдат много полезни на децата в детската градина и училище.

Има пособия за развиване и усъвършенстване на фината моторика - която представлява манипулации с дребни предмети и синхронно координиране между функциите на ръцете и очите.

Ще намерите разнообразни помагала във формата на интересни и забавни игри – те ще са полезни за родителите, които имат желание да се занимават с децата си вкъщи.

На Ваше разположение са различни материали за занимания по известната система „Монтесори“, в основата на която е залегнало предоставянето на свобода, разиваща спонтанната активност на детето: подвижни азбуки (също и на английски език), пъзели, вълшебно скринче. Ролята на възрастния (родителя, учителя, възпитателя) в тази система е само в ролята на помощник да подпомага самостоятелността на детето въз основа на принципа: „Помогни ми да направя сам!“

За развиване на творческите и двигателни способности на децата са предназначени  различни дървени играчки от типа „конструктор“.

Много занимателни и интересни са играчките, предназначени за запознаване с отделни елементи от големия свят, който детето тепърва ще опознава: например, пъзели с превозни средства, с планетите от Слънчевата система, развиваща игра с катинари и ключове, и др.