Кошница 0
Списък с желания 0
Моят профил
Меню
+359 89 051 2103 Обратно обаждане

За нас

Ние сме малко семейно производство на дървени играчки от Бургас. Всеки пъзел, всяка къщичка за кукли или игра пазят топлина на нашите ръце. Това са играчките, направени с любов към най-скъпите за нас хора — момчета и момичета, бебета и тинейджъри. Вярваме, че развиващите играчки могат не само да бъдат обучаващи, полезни и качествени, но също
така и красиви, интересни и уютни.
При нас можете да откриете къщички за кукли и дървени гаражи за колички.
Предлагаме и развиващи и обучаващи материали по различни методики (Монтесори, Фребел, Френе, по Валдорфския метод). Сортери, пъзели за най-малките, мозаики за изучаване на форми, цветове и много други съвременни играчки за любопитни деца и умни родители.
От нас можете да закупите игри на маса, главоблъсканици и пъзели за деца и възрастни. Търсите интересен подарък за рожден ден? Разглежайте комплекти за творчество Направи си сам — те са подходящи за всяка възраст.
Играчките са произведени от екологични материали. Сглобяването им става без лепило. Изключително високо качество на изпълнението. Всички елементи могат да се оцветяват и да се декорират допълнително.