Кошница 0
Списък с желания 0
Моят профил
Меню
+359 89 051 2103 Обратно обаждане

За принтиране

Великден 3+
0
В наличност
Кой къде се е скрил?
0
В наличност
Човешко тяло
0
В наличност
Числова Пирамида
0
В наличност
Часовник
0
В наличност
Цветни чадърчета
0
В наличност
Флаш-карти Глаголи
0
В наличност
Флаш карти Животни
1
В наличност
Фината моторика
0
В наличност
Учим време
0
В наличност
Търсим елементите
0
В наличност
Транспорт
0
В наличност
Таралеж
0
В наличност
За принтиране

Безплатни занимания за принтиране

Разнообразието от интересни и увлекателни композиции, съставени от весели картинки, геометрични фигури, букви, пъзели (мозайки), илюстративно-образни математически и логически задачи, е наистина впечатляващо. Те са съобразени с възможностите на малките любопитковци от съответната възрастова група.

Всеки файл-сборник съдържа не просто 1 или 2 странички, а обемите са в диапазона от 4 до 77 (!) страници в зависимост от темата или задачата, която се поставя. При това, както е ясно от заглавието на този раздел, всичко това се предоставя напълно безплатно – което обстоятелство, естествено, няма да остави безразличен нито един родител.
 

В раздела „Безплатни занимания за принтиране“ на нашия сайт ще намерите много файлове-сборници със занимателни картинки в популярния и леснодостъпен формат .PDF, които можете спокойно да изтеглите на вашия компютър, да ги принтирате (разпечатате) и да играете с вашите деца вкъщи. Също така, учители, възпитатели, детски психолози и логопеди могат да ги използват в работата си за своите професионални цели.

Тук има цветни картинки за принтиране и украса на детския кът или стая, рисунки за оцветяване, за изрязване, интересни загадки, познавателни нагледни разказчета, навлизане в света на книжките с материали за първо четене и т. н.

Децата ще бъдат привлечени от възможностите за направа на фигурки от хартия чрез сгъване – оригами. Ще могат да оцветят по свой вкус и желание черно-бели рисунки, които да оживеят в пъстри цветове пред възхитените детски очи. Ще влязат в ролята на истински „художници“, като създадат своя собствена рисунка, като рисуват по пунктир; дори могат да създадат свой собствен разказ по серия картинки.

Навици за практически умения ще придобият с предложението за работа с ножици. Могат да развият логическото си мислене, а някои подобни материали са интересни за участие и на самите родители в решаването им.

Важно е да се отбележи, че безплатните файлове-сборници за принтиране не са просто забавление или игра. Успоредно с игровите елементи те изпълняват много полезни функции в процеса на развитие на децата и опознаването на света от тяхна страна. Плюс това, са насочени в помощ на специалисти като логопеди, педиатри в сферата на менталното развитие, детски учители и др., които работят за улесняване на социалното контактуване на децата и за общуването им с големия свят около тях.