Кошница 0
Списък с желания 0
Гледахте 2
Account
Меню
+359 89 051 2103 Обратно обаждане

Азбука за проследяване

Този продукт е безплатен.

Можете да изтеглите файловете в раздела
"прикачени файлове".

Производител: MundaMundi
Код на продукта: ММ112807
EAN: 3583154112807
Отзиви: (0)
В наличност
50.00BGN

Изработихме дъска, която да помогне на децата да научат букви, така и да ги изписват. Гравираният брезов шперплат има леко вдлъбнати канали, осигуряващи форма за проследяване с включена дървена писалка. 

Материал: висококачествен брезов шперплат.

Размери: Ш30см х Д30см
 

Дъската с азбука за проследяване е образователен материал, създаден, за да помогне на децата да учат азбуката и да усвоят основните умения за писане. Тя представлява удобна и интерактивна плоскост, на която децата могат да тренират моториката на ръцете и да запомнят буквите.

  1. Интерактивен дизайн: Дъската предоставя възможност за практика на писане на буквите директно на повърхността. Това помага на децата да подобрят своите умения за писане, следвайки примера, представен на дъската.

  2. Визуално обучение: Всяка буква е представена с  нагледен образ.

  3. Лесна употреба: Лесна за използване, дъската предлага на децата възможност за самостоятелна работа, стимулирайки тяхното активно обучение и развитие.

Цел:

Целта на дъската с азбука за проследяване е да създаде интерактивна и стимулираща среда, в която децата могат да се научат да пишат буквите с увереност и умение.

Предполагаема аудитория:

Този материал е предназначен за деца от предучилищна и начална училищна възраст, които току-що започват да учат азбуката и да усвояват уменията за писане.

Дъската с азбука за проследяване не е само образователен инструмент, а и забавна и вдъхновяваща възможност за децата да започнат своето образователно пътуване с увереност и радост.

Отзиви
0/ 5
Средна оценка на стоките
0
0
0
0
0
Няма отзиви за този продукт. Станете първи, оставете вашето мнение.

Няма въпроси за този продукт, станете първи и задайте въпроса си.

50.00BGN