Кошница 0
Списък с желания 0
Account
Меню
+359 89 051 2103 Обратно обаждане

Растящ стол

Този продукт е безплатен.

Можете да изтеглите файловете в раздела
"прикачени файлове".

Производител: MundaMundi
Код на продукта: ММ112692
EAN: 3583154112692
Отзиви: (1)
В наличност
200.00BGN

Детският растящ стол се адаптира към вашето бебе и неговия растеж. Растящият стол има няколко канала, които ви позволяват да регулирате седалката и поставката за крака до желаната височина. Това улеснява адаптирането на стола към височината на вашето дете, така че то все още да седи на здравословна височина срещу масата със стабилна опора за краката и гръбнакът и костната му система да се развиват здравословно. На практика можете да използвате повдигащия се стол от 2-годишна възраст (или по-рано, ако детето ви вече може да седи самостоятелно) до навършване на пълнолетие.

Височина :80 см
Дължина: 50 см
Широчина: 50 см
Размер на седалката: 27*50 см
Размер на степенка: 21*50 см

Ние знаем, че грижата за комфорта и безопасността на вашето растящо се дете е вашият приоритет. Именно затова сме разработили уникално решение, което осигурява оптимални условия за вашето малчуганче на всеки етап от неговото развитие.

Растящ стол Munda Mundi от шперплат е идеалното съчетание от качество, устойчивост и стил. Шперплатът, използван в производството на столчето, е естествен и екологично чист материал, който осигурява здравина и надеждност на конструкцията. Освен това, шперплатът има приятна текстура и топъл оттенък, създавайки уютна атмосфера в детската стая.

Специалната черта на нашият Растящ стол е неговия  дизайн. Разбираме, че децата бързо растат, затова нашето столче има настраиваема височина и дълбочина на седалката. Това позволява да се приспособи столчето към растежа на вашето дете и да му осигури оптимална позиция за сядане. Благодарение на това, Растящ стол ще бъде верен спътник на вашето малчуганче през годините.

Отделяме специално внимание на безопасността. Нашата детска столчица от шперплат има здрава и устойчива конструкция, която осигурява стабилност и предотвратява прекатурване. Освен това, всяка детайлна на столчето е внимателно обработена, за да се избегнат остри ръбове или издадени елементи, които могат да наранят вашето дете.

Грижата за вашето дете е нашият основен приоритет. Затова ви предлагаме Растящ стол Munda Mundi а от шперплат, който съчетава комфорт, безопасност и стил. Позволете на вашето малчуганче да се наслади на всеки момент от детството си, като му осигурите оптимални условия за игра, ученето и почивка.

Отзиви
5/ 5
Средна оценка на стоките
1
0
0
0
0
Снежанка Р.
Снежанка Р.
08/01/2024
Моята оценка:
Адмирации! До най-малкия детайл всичко е прекрасно!

Няма въпроси за този продукт, станете първи и задайте въпроса си.

200.00BGN